Hodogram u svezi smrtnog slučaja Spomen na... Objave u Večernjem listu Organizacija događaja Kreativna rješenja Spomen web shop Usluge za dijasporu Utjeha Savjeti Filantropija Tradicija Najčešća pitanja i razmišljanja

DARIVANJE KAO IZRAZ SUĆUTI

 

Svjesni smo koliko zahtjevno može biti iznalaženje prigodnog načina za iskazivanje suosjećanja.

Htjeli biste uputiti potporu tugujućima, a riječi nikako ne izlaze iz vas, ne znate kako pristupiti, niste dovoljno bliski da bi pokucali na nečija vrata... 

dar

 

S tim spoznajama, pažljivo smo odabrali prigodne darove izrazite simbolike za koje smo sigurni da će decentno iskazati potporu ožalošćenima.

Djela koja učinimo obično imaju mnogo veću težinu od predvidivih riječi u telegramu, iako se izriču u najboljoj namjeri.

Pomno odabrani predmet možete osobno uručiti ili će to Spomen obaviti u vaše ime, dostavom na adresu primatelja u prigodnoj, visoko estetiziranoj ambalaži, koja će vašu gestu učiniti još dostojanstvenijom i svečanijom.

Cjelinu ćete zaokružiti uz nekoliko utješnih riječi, osobnih misli iskazanih u poruci. Vaša poruka ispisana na visokokvalitetnom papiru i priložena uz dar, ostavit će snažan dojam na primatelja.

DOSTAVA I ISPORUKA

Grad Zagreb

Rok isporuke darova za područje Grada Zagreba je 24 sata od zaprimanja narudžbe. Za narudžbe zaprimljene subotom i nedjeljom isporuka je ponedjeljkom. Za narudžbe primljene blagdanima (neradnim danima), isporuka je prvog radnog dana nakon završetka blagdana.

Ostatak Hrvatske

Darovi naručeni radnim danima do 14 sati bit će isporučeni sutradan do 20 sati za područje cijele Hrvatske, osim za južnodalmatinske otoke za koje isporuku obavljamo u roku od 48 sati.  Za narudžbe primljene subotom i nedjeljom isporuka je u utorak do 20 sati. Za narudžbe primljene blagdanima (neradnim danima), isporuka je do 20 sati drugog radnog dana nakon završetka blagdana.


Vaša košarica je prazna

SPOMEN WEB PONUDA

Par pod stablom

(šifra: 0168) cijena: 1.132,00 kuna

Vrata raja (crvena)

(šifra: 0169) cijena: 972,00 kuna

Vrata raja (plava)

(šifra: 0170) cijena: 972,00 kuna

Par na klupi

(šifra: 0171) cijena: 652,00 kuna

Par na klupi (2)

(šifra: 0172) cijena: 572,00 kuna

Zbor anđela

(šifra: 0173) cijena: 972,00 kuna

Dvoje

(šifra: 0174) cijena: 812,00 kuna

Raspelo

(šifra: 0175) cijena: 652,00 kuna