Hodogram u svezi smrtnog slučaja Spomen na... Objave u Večernjem listu Organizacija događaja Kreativna rješenja Spomen web shop Usluge za dijasporu Utjeha Savjeti Filantropija Tradicija Najčešća pitanja i razmišljanja

CVIJEĆE ZA GROBLJE

cvijeće 

Ljepota cvijeća oduvijek plijeni pozornost čovjeka.

Cvijeće je ruho u kojem se objavljuje ljepota sama u svojoj prolaznosti. 

Romantične duše znaju da postoji i jezik cvijeća.

U situaciji kada smo usredotočeni na ljude koje više nisu s nama, svježe cvijeće predstavlja savršen medij koji će izraziti ljepotu postojanja te njenu krhkost u nestalnosti uz osobno poštovanje i ljubav spram preminule osobe. Briga oko cvijeća podsjeća da sve što imamo moramo njegovati da bi duže trajalo.

Savjeti 

 

Tuga, ljubav i poštovanje spram preminule osobe svoj će izraz naći i kroz prigodni cvjetni aranžman. Vjerujemo da su vam naši savjeti pomogli pri odabiru, a za vas smo u Spomen web shopu pripremili ponudu koja će na najljepši način prenijeti vašu poruku.
Aranžmane i vijence dostavljamo izravno na mjesto sprovoda (mrtvačnica, krematorij), najmanje sat vremena prije termina pogreba. Naravno, moguća je dostava u dogovoreno vrijeme na adresu koju navedete u narudžbi, ukoliko sami ili ispred, primjerice, tvrtke želite donijeti cvijeće. Uz cvijeće biti će priložena poruka posljednjeg pozdrava od strane pošiljatelja.

 

DOSTAVA I ISPORUKA

VAŽNO!!!!

TIJEKOM IZVANREDNIH MJERA ZBOG ZARAZNE BOLESTI COVID-19 PRIMAMO NARUDŽBE ZA ISPORUKU CVIJEĆA ISKLJUĆIVO UZ PREDHODNU NAJAVU I DOGOVOR NA MOB. 098251954   

Usluga dostave cvijeća radimo samo na području Grada Zagreba. Cijena dostave uračunata je u cijenu artikla.  Zbog pravovremenog oblikovanja cvjetnih aranžmana i organizacije isporuke, molimo vas da slijedite upute o rokovima zaprimanja narudžbi koji su istaknuti uz svaki artikl u našem web shopu.

Spremni smo izaći u susret  i vašim posebnim željama i zahtjevima. Naši cvjetni umjetnici i aranžeri brzo će odgovoriti na vaše upite.

 

 

Vaša košarica je prazna

SPOMEN WEB PONUDA

Vjenčić od laurusa i orhideja

(šifra: 0356) cijena: 450,00 kuna

Aranžman u posudi

(šifra: 0262) cijena: 450,00 kuna

Aranžman za sprovod

(šifra: 0279) cijena: 470,00 kuna

aranžman za sprovod - lila natur

(šifra: 0280) cijena: 680,00 kuna

Vijenac od gerbera

(šifra: 0349) cijena: 480,00 kuna

Vijenac od crvenih ruža i ljiljana

(šifra: 0345) cijena: 480,00 kuna

Vijenac od bijelih i ciklama ruža

(šifra: 0346) cijena: 400,00 kuna

Vijenac Tužni trenutak

(šifra: 0364) cijena: 480,00 kuna

Šareni vijenac od ruža i ljiljana

(šifra: 0348) cijena: 480,00 kuna

Vijenac Posljednje zbogom

(šifra: 0362) cijena: 480,00 kuna