Hodogram u svezi smrtnog slučaja Spomen na... Objave u Večernjem listu Organizacija događaja Kreativna rješenja Spomen web shop Usluge za dijasporu Utjeha Savjeti Filantropija Tradicija Najčešća pitanja i razmišljanja

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/spomenhr/public_html/spomen.php on line 46

Moji prijatelji napisali su priču mog života. Na tisuću načina preobrazili su moja ograničenja u predivne privilegije i omogućili mi da stupam vedro i sretno u sjeni svoje lišenosti.

Helen Keller

 

DRUŠTVENA MREŽA SPOMEN NA...

Spomen na... predstavlja jedinstvenu društvenu mrežu na kojoj možete oblikovati trajne uspomene na preminule, a vama tako drage osobe.


Spomen na... stvorili smo kako biste svoja sjećanja čuvali i oplemenili ih promišljanjima drugih te slavili život u kojem ste imali povlasticu upoznati izuzetnu osobu koja, nažalost, više nije s vama.

Za kreiranje profila Spomen na... nisu vam potrebna specijalistička informatička znanja i vještine, već će za nekoliko jednostavnih koraka biti dovoljno tek nekoliko minuta vašeg angažmana. Važno je slijediti naše upute. U slučaju potrebe naš stručni tim spremno će odgovoriti na svaki vaš upit.

Na društvenoj mreži Spomen na... možete putem riječi podijeliti svoje uspomene, kao i fotografije, video materijale te sve ono što vas veže uz preminulu osobu. Ovaj jedinstven virtualni spomen omogućit će aktivno uključenje uže i šire obitelji, prijatelja, kolega i poznanika...Ćak će i buduće generacije moći ostaviti svoj osobni trag kroz sjećanja, razmišljanja i izraze sućuti. 

Uz otvoreni tip Spomena na..., možete odabrati i Spomen na... koji je zaštićen kodom te će u tom slučaju samo osobe kojima ga otkrijete imati  pristup profilu i sudjelovati u njegovom oblikovanju.

Za koji se god oblik Spomena odlučili te neovisno o tome kako dugo ćete stranice držati aktivnima, budite sigurni da ćete stvaranjem i dograđivanjem osobnog profila Spomena na preminulu osobu pružiti utjehu sebi i drugima te osigurati trajnost lijepim uspomenama na drage nam i neponovljive živote.

Darujte Spomen na... kao jedinstvenu kreativnu uspomenu tugujućim osobama i topla interaktivna utjeha ući će u njihova tužna srca.
Postavljanje  stranice Spomen na... i njezino prosljeđivanje na e-mail adrese željenih primatelja poslužit će kao suvremen, dostojanstven i veoma brz način obavješćivanja o tužnom događaju.