Hodogram u svezi smrtnog slučaja Spomen na... Objave u Večernjem listu Organizacija događaja Kreativna rješenja Spomen web shop Usluge za dijasporu Utjeha Savjeti Filantropija Tradicija Najčešća pitanja i razmišljanja

KAKO OBLIKOVATI STRANICU


Za postavljanje Spomen na... stranice trebat će doista par minuta.

U trenutku kada ispunite obrazac za registraciju možete pristupiti oblikovanju Spomen na…stranice. Nakon uplate hostinga i upisivanja osnovnih podataka o preminulom, stranica je spremna za prikaz.

Mnogi žele dodatno uređivati stranice dodavanjem i mijenjanjem tekstova, fotografija, video materijalima… To znači da u oblikovanju stranica kroz uređivanje i obogaćivanje sadržaja, možete provesti onoliko vremena koliko budete željeli.

Učinit ćete to jednostavno, prijavom na stranicu u izborniku "Moj račun" tako da upišete svoje korisničko ime i lozinku.

U oblikovanju Spomen na... mogu sudjelovati različiti korisnici: članovi obitelji, bliski prijatelji, kolege preminulog, poznanici.

Korištenjem opcije "Obavijestite prijatelja" informaciju o postojanju stranice možete proslijediti odabranim primateljima i pozvati ih na sudjelovanje tako da postojeću stranicu upotpunjuju svojim sjećanjima, razmišljanjima, porukama i izrazima sućuti te iskazivanjem potpore ožalošćenima.

Prije oblikovanja Spomen na…profila, odaberite vremenski period na koji zakupljujete profil:

jedan mjesec…49,00 kn
šest mjeseci…250,00 kn
godinu dana…390,00 kn
pet godina…1.490,00 kn
Ukoliko ste korištenje Spomen na…profila dobili na dar unesite darovni kod: